suustival-logo-white

OVER SUUSTIVAL

FULL-SERVICE BRANDBOOSTER.

BRANDBOOSTER

Suzanne
Suzanne is het brein achter Suustival. Zeer gedreven en creatief! Het organiseren van evenementen zit overduidelijk in haar DNA. Met haar jarenlange ervaring en groot netwerk, is zij de ideale partner voor jouw event. Suzanne is naast het brein, uiteraard ook eerste contactpersoon van Suustival naar de klant. Deze vrolijke maar zeer professionele spring in het veld zorgt ervoor dat jouw evenement een groot succes wordt!

 

Sophie (accountmanager)
Sophie is onze spontane youngster! Zij is een kei in het uitwerken van offertes en doet dit ook in een razend tempo! Jong maar inmiddels zeer ervaren en enorm creatief. Ze weet iedereen telkens weer te verrassen met haar unieke, nieuwe ideeën.

 

Jeroen
Jeroen is onze enorm gestructureerde man! Handig, praktisch; onze rots in de branding. Daarnaast is hij met zijn horeca achtergrond de ideale persoon om het stuk horeca op zich te nemen! Essentieel om in je organisatie en bij onze evenementen te hebben!

 

Decennialang hebben wij op verschillende managementlevels ervaring opgedaan in marketing-, sales- en hospitality evenementen. Wij kennen de high’s en ook de low’s, zijn bekend met de valkuilen en beheersen de fijne kneepjes van het vak volledig. Door onze expertise, ons enthousiasme en gedrevenheid zorgen wij ervoor dat jouw eventwensen worden vertaald naar een full-service spektakel!

Suustival zorgt ervoor dat een (merk-)beleving door klanten, prospects en medewerkers als onvergetelijk wordt ervaren. Ons werkethos is uiteraard professioneel maar no-nonsense. Onze aanpak direct, transparant en energiek! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden die Suustival te bieden heeft!

Pietro Hofling
Pietro Hofling
Sponsoring & Events Manager Benefralux AB InBev
Read More
“Suzanne is een betrokken en gedreven dame! Ze zet zich voor zowel collega’s als klanten enorm in. Ze biedt een luisterend oor en levert hoge kwaliteit. Ik heb Suzanne als een hele fijne collega ervaren! Ze nam haar verantwoordelijkheid voor de Special Events afdeling in Nederland.”
Rocco Veenboer
Rocco Veenboer
Eigenaar Awakenings festival en Lloyd hotel
Read More
“Een spontane en out of the box denkende spring in het veld. Iemand met veel ideeën en tegelijkertijd oplossingsgericht. Ik vond het heel leuk om met Suzanne samen te werken. We hebben samen een paar mooie successen geboekt!”
Rob Telgenkamp
Rob Telgenkamp
Organisator van oa. Dauwpop, Wageningen 45 en de Strongmanrun
Read More
“Suzanne heeft zich altijd bewezen als gepassioneerd meedenker en initiator in marketing vraagstukken. ‘Out of the box’ is bij haar eerder de standaard dan de uitzondering. Ja het kan standaard als we behoudender voor de dag willen komen, maar een beetje rock ’n roll gaat ze ook zeker niet uit de weg. Daarbij stelt ze het einddoel centraal en cijfert zichzelf vaak naar de achtergrond ten faveure van het resultaat. We hebben in het verleden samen een paar fantastische acties bedacht én uitgevoerd. Daar zal het vermoedelijk niet ophouden.”
Janina Breuer
Janina Breuer
Senior accountmanager Wink, creatief evenementenbureau
Read More
“Suzanne heb ik ervaren als een echte owner van haar projecten. Tevens zit haar kracht in het verbinden van mensen die elkaar aanvullen in competenties en kennis. Zo weet zij een mooi team te creëren voor haar evenementen. Met veel plezier samengewerkt”
VEELGESTELDE VRAGEN

Voor alle evenementen! Van bedrijfsevenementen, interne evenementen tot aan festivals. You name it, Suustival organiseert het (van begin, conceptfase, tot het eind).

Suzanne Stadhouders, Sophie Tuerlings en Jeroen Arentsen. 

Uiteraard! Als je ons voorziet van jouw wensen, dan gaan wij met de benodigde informatie voor je aan de slag!

Jazeker! Suustival is er voor alle soorten evenementen; klein en intiem en groots en spectaculair en zeker aanpasbaar voor ieder budget!

Suustival werkt waar ze nodig is! Landsgrenzen zijn niet bepalend, onze opdrachtgevers wel!

Suustival gaat net iets verder om er een onvergetelijk evenement van te maken. Full-service, dus geen omkijken naar! En uiteraard altijd met een betrokken, ervaren, enthousiast en professioneel team!

OVER SUUSTIVAL

CONTACT

Kantooradres:
Smederijstraat 27
5111 PT Baarle Nassau

Postadres:
Oranjelaan 6
5111 XK Baarle Nassau

KvK: 73788775

T: +31 (0) 6 319 318 77
E: info@suustival.nl

© 2022 Suustival
Wil je direct contact? Bel ons:
+31 (0) 6 319 318 77