BRANDBOOSTER
Decennia lang hebben wij op verschillende management levels ervaring opgedaan in Marketing-, Sales- en Hospitality-evenementen. Wij hebben de high’s en ook de low’s gevoeld en kennen de valkuilen net zo goed als de fijne kneepjes. Onze expertise is breed en zorgt ervoor dat wij je volledig kunnen ontzorgen bij de organisatie van jouw specifieke (brand) event. 

Wij zorgen voor een merkbeleving die klanten, prospects en medewerkers onthouden door het creëren en organiseren van bijzondere hospitality programma’s en special events. Onze werkethos is professioneel, betrokken en no-nonsense. De aanpak is energiek, open en direct. Door de 7 Suustival stappen te hanteren hebben wij een mooie werkmethode gevonden. Wij lichten ze graag persoonlijk toe.

Suzanne Stadhouders

Wat andere over ons zeggen...

Pietro Hofling
“Suus is een betrokken en gedreven dame! Ze zet zich voor zowel collega’s als klanten enorm in. Ze biedt een luisterend oor en levert hoge kwaliteit. Ik heb Suus als een hele fijne collega ervaren! Ze nam haar verantwoordelijkheid voor de Special Events afdeling in Nederland.”

Sponsoring & Events Manager Benefralux AB InBev

Rocco Veenboer
“Een spontane en out of the box denkende spring in het veld. Iemand met veel ideeën en tegelijkertijd oplossingsgericht. Ik vond het heel leuk om met Suus samen te werken. We hebben samen een paar mooie successen geboekt!”

Eigenaar Awakenings festival en Lloyd hotel

Janina Breuer
“Suus heb ik ervaren als een echte owner van haar projecten. Tevens zit haar kracht in het verbinden van mensen die elkaar aanvullen in competenties en kennis. Zo weet zij een mooi team te creëren voor haar evenementen. Met veel plezier samengewerkt”

Senior accountmanager Wink, creatief evenementenbureau

Rob Telgenkamp
“Suus heeft zich altijd bewezen als gepassioneerd meedenker en initiator in marketing vraagstukken. ‘Out of the box’ is bij haar eerder de standaard dan de uitzondering. Ja het kan standaard als we behoudender voor de dag willen komen, maar een beetje rock ’n roll gaat ze ook zeker niet uit de weg. Daarbij stelt ze het einddoel centraal en cijfert zichzelf vaak naar de achtergrond ten faveure van het resultaat.  We hebben in het verleden samen een paar fantastische acties bedacht én uitgevoerd.  Daar zal het vermoedelijk niet ophouden.”

Organisator van oa. Dauwpop, Ribs& Blues, Wageningen 45 en de Strongmanrun