suustival-logo-white
AMPHIA ZIEKENHUIS

Sluiting Amphia Langendijk

Na 62 jaar sloot locatie Amphia Langendijk definitief haar deuren en Suustival mocht hiervoor een meer dan waardig afscheid organiseren! Medewerkers van Amphia kwamen samen op het parkeerterrein van locatie Langendijk om het licht uit te doen. Met voorafgaand optredens van Kriss Kross Amsterdam, Boris Smith, Host Helene Hendriks en Prins Carnaval.

‘Vanuit je luie stoel’ heeft een hele andere betekenis gekregen! Want wat een show werd er weggegeven aan alle medewerkers die hier al zittend met een hapje en drankje van konden genieten en met een bak vol energie naar huis gingen! Alles was natuurlijk strak volgens de richtlijnen georganiseerd: zo vond de besloten bijeenkomst buiten plaats, in twee shifts en werd er voor iedereen een stoel op anderhalve meter afstand voorzien. Het was ook mogelijk om het afscheid thuis via een livestream te volgen.

Afscheid Langendijk is onderdeel van de campagne ‘Er is maar één Amphia’, net als de reünie die plaatsvond op 6 november waarvan Suustival ook de organisatie op haar mocht nemen.

MEER WETEN OVER ONZE EXPERTISES?

Vraag het aan Suzanne Stadhouders, decennialang heeft zij op verschillende managementlevels ervaring opgedaan in marketing-, sales- en hospitality-evenementen. Ze kent de valkuilen net zo goed als de fijne kneepjes van het vak! Ontzorgen is haar middle name; jouw event is bij Suzanne in de beste handen!

CONTACT

Kantooradres:
Smederijstraat 27
5111 PT Baarle Nassau

Postadres:
Oranjelaan 6
5111 XK Baarle Nassau

KvK: 73788775

T: +31 (0) 6 319 318 77
E: info@suustival.nl

© 2022 Suustival
Wil je direct contact? Bel ons:
+31 (0) 6 319 318 77