suustival-logo-white

Cargill

Suustival mocht voor Cargill een fantastisch evenement verzorgen. En voor een bedrijf als Cargill dat als doel heeft de wereld op een veilige verantwoordelijke en duurzame manier te voeden, zet Suustival zich maar wat graag in. Van concept tot uitvoering, aan werkelijk elk detail was gedacht.
150 Man sterk uit Frankrijk, België en Duitsland mocht zich bij de Beekse Bergen melden voor een avontuurlijke ‘Cargill Safari Journey’. Na een mooi ontvangst met waanzinnig uitzicht op de giraffen, nijlpaarden etc. kwamen we tot een goede plenaire sessie, maar één met catwalk om de focus, interactie en betrokkenheid te waarborgen. In de avond een feest met als thema Beasty Safari waar iedereen los ging. Uiteraard alles op maat gemaakt!

MEER WETEN OVER ONZE EXPERTISES?

Vraag het aan Suzanne Stadhouders, decennialang heeft zij op verschillende managementlevels ervaring opgedaan in marketing-, sales- en hospitality-evenementen. Ze kent de valkuilen net zo goed als de fijne kneepjes van het vak! Ontzorgen is haar middle name; jouw event is bij Suzanne in de beste handen!

CONTACT

Kantooradres:
Smederijstraat 27
5111 PT Baarle Nassau

Postadres:
Oranjelaan 6
5111 XK Baarle Nassau

KvK: 73788775

T: +31 (0) 6 319 318 77
E: info@suustival.nl

© 2022 Suustival
Wil je direct contact? Bel ons:
+31 (0) 6 319 318 77