suustival-logo-white

25 jaar Van Roy

Moulin Rouge op haar best!

Ter ere van het 25-jarig bestaan én de verhuizing naar een nieuw pand vond Van Roy Reiniging en Rioolbeheer het de hoogste tijd voor een feestje! En wat voor een. Moulin Rouge at her best! Een geweldig thema dat tot in de puntjes is doorgevoerd door Suustival.
Een compleet lege loods werd omgetoverd tot een heuse Moulin Rouge setting. Van passende vloerbedekking tot opvallende kroonluchters! Verlichting, gordijnen, podium en catwalk: alsof je de Moulin Rouge in Parijs binnenstapte!
Zo’n feest is natuurlijk niet compleet zonder extravagant eten en de appetite kreeg je vanzelf door DJ’s, een Moulin Rouge én CanCan show. Ook Jeroen van der Boom was van de partij en gaf een spetterend optreden. Het was een geweldige productie.

MEER WETEN OVER ONZE EXPERTISES?

Vraag het aan Suzanne Stadhouders, decennialang heeft zij op verschillende managementlevels ervaring opgedaan in marketing-, sales- en hospitality-evenementen. Ze kent de valkuilen net zo goed als de fijne kneepjes van het vak! Ontzorgen is haar middle name; jouw event is bij Suzanne in de beste handen!

CONTACT

Kantooradres:
Smederijstraat 27
5111 PT Baarle Nassau

Postadres:
Oranjelaan 6
5111 XK Baarle Nassau

KvK: 73788775

T: +31 (0) 6 319 318 77
E: info@suustival.nl

© 2022 Suustival
Wil je direct contact? Bel ons:
+31 (0) 6 319 318 77