BEDRIJFSEVENEMENTEN

CGM-AB-Inbev-9feb-Nine-029

Je nodigt je medewerkers of relaties uit voor een verrassend bedrijfsevenement of bedrijfsweekend als je ze bijvoorbeeld wilt belonen voor hun tomeloze inzet of als je een jubileum met je bedrijf wil vieren. Of bij veranderingen in je bedrijf waarbij je je boodschap en je visie op de toekomst moet duidelijk maken. Wij denken graag mee!

DUURZAME EVENEMENTEN

duurzame-evenementen

Je wil de genodigden bewust maken van duurzaamheid. Suustival heeft voor zowel zakelijke als voor meer informele bijeenkomsten 60 tips om duurzame evenementen te organiseren. Dit kan op natuurlijke locaties waar je groente van lokale boeren op je bord vindt tot in meer zakelijke omgevingen. Waar mogelijk worden evenementen groen ingestoken.

INTERNE EVENEMENTEN

contactheader

Je wil graag op momenten in het jaar iedereen intern dezelfde richting uit laten kijken. Dit kan door middel van teambuilding en/of meetings. Of dit nu een bootcamp, een bedrijfsquiz of parachute springen is wij hebben voor elk budget ideeën! Het is zo belangrijk om hier in te investeren, dit verdien je snel terug door middel van motivatie van je medewerkers!

RELATIE EVENEMENTEN

relatieevents

Relatie evenementen zijn een belangrijke tool voor eventmarketing. Het is een doeltreffend middel om klanten in beweging te brengen, te binden of samen iets moois te vieren. Wij helpen je graag bij de creatie en organisatie.

FESTIVALADVISEUR

image5

Wil je een bepaalde doelgroep bereiken en u denkt hierbij om dit bij een festival te doen dan adviseren wij je graag. Of nog verder zelfs, wij gaan graag mee als gesprekspartner bij de festivals om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens een plan uit te werken. Wij hebben hier ruim 15 jaar ervaring in.

HOSPITALITY PROGRAMMA'S

image3

Suustival ontwikkelt memorabele hospitality programma’s die je klanten niet snel zullen vergeten. Door unieke en onverwachtse activiteiten en locaties te selecteren, weet je zeker dat je je meest belangrijke contacten een ervaring biedt. Deze zullen ze zeker niet snel vergeten.

MERKACTIVATIE

20190103-merkactivatie

Merkactivatie is het consequent en consistent creëren van activiteiten die impact hebben op de merkbeleving. Ze versterken het geloof dat de merkbelofte wordt waargemaakt. Wij helpen graag mee om ambassadeurs te creëren!

PRODUCTLANCERING

productlancering

Een productlancering heeft zowel een informatief als commercieel doel. Het is essentieel om beide doelen naar voren te brengen tijdens een evenement. Wij helpen hier graag mee om het juiste doel te behalen!

EVENEMENTEN OP MAAT

evenementen-op-maat

Niets is ons te gek. Wij maken alles op maat. Daar zijn we goed in! Durf te vragen. Wij denken in mogelijkheden.